lauantai 17. toukokuuta 2014

Sankari työssä

Meidän rakennuspiirustukset ovat olleet jo valmiina maaliskuusta alkaen ja lupahakemus jätettynä. Suunnittelutyö jatkuu siitäkin huolimatta. 

Arkkisankarimme suunnittelee myös muiden alueelle tulevien talojen pohjia ja samalla piirtää koko alueen yleisilmettä. Kokonaisuudelle on tehty rakennustapaseloste Sankarin, Jarkko Niirasen toimesta, jota nyt sitten toteutetaan muihin taloihin myös.

Samoin yhteisiä asioita kaikille on luonnollisesti aidat ja istutukset, jotta kokonaisuudesta tulee asiallinen ja harmoninen kokonaisuus.

Lisäksi luvan päätöskuntoon saattamiseen on tarvittu myös vastine naapurin kuulemisessa tulleeseen rutinaan ja yllätys yllätys, rakennusviranomaisen kiirehtimispyyntöihin. Sanalla sanoen, tässä taloustilanteessa 2014, on käsittämättömän kummallista, että virkakoneisto toimii syväjäässä. HUH.

Sankarin kanssa on kuitenkin turvallista taivaltaa. Pääsuunnitelijan roolissa hän katsoo, kaikkien eri suunnitelmien yhteensopivuuden ja varmistaa, ettei rakentajalle tule toteutusvaiheessa yllätyksiä tämän suhteen.

Rakennesuunnitelmien kollaus on ihan hyvä, sillä 40 sivun nipun tutustumiseen  yksityiskohtineen vaatii hurjaa sisua kovapäisemmältäkin rakentajalta.

Arkkisankari säätää suunnitelmaa.


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti