maanantai 5. toukokuuta 2014

Haaveita ... Tontti

Tontin hakuammunta on melkoista puuhaa, etenkin kun pitää koko perheen tarpeet ja vaatimukset kirjaimellisesti listalla. Olimmekin jo ehtineet enemmän tai vähemmän aktiivisesti jahdata tuota kallisarvoista palasta parisen vuotta. Kesäkuun 28 päivänä 2013, kesäloman alkaessa, oikotie pamautti vahdista kivannäköisen vaihtoehdon.

Seuraavana päivänä olimme potkimassa kiviä tontin laidalla ja hokemassa, että onpas tämä kiva. Tontilla oli vanha rakennus, juurikin samalla kohtaa, johon voisi uuden rakentaa. Siis helppo mielikuvaharjoitus. Myyjä onnistui tehtävässään loistavasti ja sai meidät lyömään varauksen kiinni. 

Soitin jo aamulla Sankarille, Arkkitehtitoimisto Sankarille, joka oli koko tonttialueen vastaava kokonaisuunnittelija. Hän oli tehnyt leiskat koko tonttialueelle tulevasta 9 talosta. Innoissamme tapasimme Sankarin maanantaiaamuna ennen lomalentomme lähtöä. Tunnelma oli melkoisen kihelmöivä.

Sankari esitteli meille ensimmäisen ajatuksen mahdollista talon pohjaratkaisuista ja avasi pelin: Tästä voisi nyt sitten muokata ihan mitä vain.
Palaveri päättyi valtavaan riemuun ja orastavaan haaveiluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti