maanantai 5. toukokuuta 2014

Pohjaratkaisun suunnittelua

Elokuussa tapasimme Sankarin uudestaan ja huomasimme, että alkuinnostus ei ollut kadonnut mihinkään. Haaveilu saisi jatkua. Ryhdyimme lataamaan toiveiden tynnyriin materiaalia oikein huolella. Se onkin kivaa ja maailma on mahdollisuuuksia täynnä.

Syys - Lokakuun aikana vaihdoimme näkemyksiämme ja annoimme kommentteja puolin ja toisin. Sankari osasi taitavasti muuntaa toiveemme toteutuskelpoisiksi ehdotuksiksi ja ratkaisuiksi. Ammattilaisen kanssa yhdessä tekeminen on erittäin palkitsevaa - tuntee itsensäkin todella osaavaksi. Sankari piti myös kiinni, välillä itsepintaisesti,  hyviksi todetuista käytännöistä ja matkan varrella huomasimme niiden hyödyllisyyden. 

Suunnittelun harmina on todellisuudessa lukematon määrä ikäviä rajoitteita, kuten tontin koko ja muoto, rakennusoikeusneliöt, rahojen riittävyys ja tietenkin erilaiset viranomaismääräykset. Näiden pilvien lomassa paistaa kuitenkin iso aurinko ja haave jostain todella ihanasta kodista.

Lokakuussa väsyimme jatkuvaan pyörittämiseen ja päätimme, että tällä suunnitelmalla etenisimme "kivitalomyyjien" kanssa, jotta voisimme vahvistaa käsityksemme budjetin oikeellisuudesta.


80% valmiina - yksityioskohdissa riittää miettimistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti