sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Laatoitus etenee

Laatoitusta on nyt tehty 2-3 viikkoa. Kolme wc tilaa on sitten laatoitettu. Tosin ainoastaan yksi niistä tuli kokonaan laatoituksen piiriin. Vieras wc tulee seiien osalta puoliksi stucco käsittelyllä. 

Kaikkien tilojen lattia on luonnollisesti laatoitettu. Alakerran wc tulee kokonaan seinien osalta stuccolla tehtäväksi. Stuccon toimii ihan siististi, kun siihen ladataan väkevä vahaus päälle. Saadaan siten pysymään roiskeettomana ja siistinä.

Suihkun laatta laskee näkyvään unidrain kaivoon. Laatta 60*60.

Pesuhuoneessa shampooteline.
Yläkerran wc:n kotelo.
Pukuhuoneen lattia, suihkutila kokonaisuudessaan ja saunan lattia on saatu myös laatan alaiseksi. Valitsimme mielestämme selkeitä linjoja. Kaikissa seinissä on valkoinen kiiltävä 30*60 laatta. Oheisessa kuvassa mallipalaa näistä. 

Lattioissa on käytetty 3 erilaista materiaalia. Saunatilat on yhdellä lattialaatalla (60*60 yläkuvassa) ja samaa laattaa tuli myös kodinhoitohuoneeseen.


Kuvassa laatta on melkoisen harmaa työn jäljiltä. Toivottavasti alkuperäinen tummanharmaa palautuu. 

Alakerran wc jatkuu samalla laatalla kuin mitä eteisessä, kotiteatterissa ja keittiössä on käytetty. Yläkerran vieras wc tuli sellaisella 1,2*1,2 klinkkerillä.

Keittiön laatoitus tuli myös jo heti laatoitustöiden alkupäässä. Nyttemmin ainoastaan kotiteatterin lattia odottaa katetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti