tiistai 3. maaliskuuta 2015

Keittiökoneet

Keittiökoneita voi valita laidasta laitaan ja yläpäässä budjettitoimikunnan puheenjohtajalla menee viimeistään jauhot suuhun. 

Olimme pohtineet sellaisen järkevän kokonaisuuden hankkimista. Järkevä on melko vaikea käsite, sillä kaikki saadaan kuulostamaan järkevältä, kun käytetään tovi aikaa argumentaatioon.

Keittiön koneistuksen valinta lukittui melkoisen sopvasti keittiötoimittajan kautta. Puustellin ehdotukset koneistukseen olivat nekin monivalintaiset ja sitten päädyimme sellaiseen järkeen AEG linjaan. Mielessä kävi Gaggenau mallisto ja se myös himoitti hetken, mutta hintalapun osuessa kämmenelle, alkoi AEG:n lausuminen onnistua jo huomattavasti premmin. 

Päädyimme ottamaan laiitteet pääsääntöisesti AEG:lta, poikkeuksen tekivät jääkaappipakastin, jossa päädyimme BOSCH side by side malliin, jossa on lasinen ovi. Tämä taisi olla se hitunen luxusta. Sitten Viinikaapin valinta olikin vaikeaa ja kiivaiden keskustelujen jälkeen saimme valinnaksi Climadiff 40 kaapin. Valintaan vaikutti kahden lämpötilan alue ja hinta. Brändi on minulle erityisen uusi ja erikoinen, tosin ei ole aikaisempaa kokemustakaan viinikaapeista.

Nämä erityisvalinnat teimme netissä ja melkoisen helppoa oli toimia. Jääkaappi tulee Gigantista ja viinikaappi Ecoston valikoimasta. Viinikaappi tuli 2 päivää tilauksesta tontille. wow.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti