perjantai 13. helmikuuta 2015

Rakennus muuttuu kodiksi

Sisätasoitus ja seinien sekä katon maalaus maalaus tekee ihmeen talon ilmeeseen....  
Huh ... aikaa ehti kulua jo kuukausi viime päivityksestä ... paljon on tapahtunut, näkyvää jälkeä on syntynyt. 

Tammikuu oli melkoisen kiireinen kuukausi rakennuksella, mutta myös oikeissa töissä. Parisenkymmentä matkapäivää maailmalla ei ole ollut paras yhdistelmä tukemaan tasoituksen ja maalauksen ohjaamista ja laatukontrollia. Etelän rappauksen Mikk Maask on pitänyt kuitenkin minut tilanteen tasalla ja työ on edistynyt oikein kiitettävästi. Valtavan hyvää jälkeä syntyy, vaikka työmaa on välillä melkoisen pommituksen näköinen. 

Sisätasoituksessa on ollut useita työvaiheita; Ensin seinien putsaus roiskeista, ikkunasmyygien valmistelu, ikkunooiden ja muiden valmiiden pintojen suojaaminen, seinien verkotus, ensimmäinen tasoituskerros, kaikkien kulmien raudoitus, toinen tasoituskerros, seinien hienoruiskutus, seinien hionta, pikkureikien paklaus, pintoojen hionta, pohjamaalaus, pintamaalaus ja lopulta toinen kerros pintamaalia.

Valtava määrä hyvää ja tarkkaa työtä on tehty mahtavalla innolla. Työn jälki näyttää erittäin hyvälle ja rakennus on muuttunut kuukauden aikaikkunassa kodin oloiseksi. Tässä alkaa olla merkkejä toivosta muuttoon ja asumiseen. Paljon on silti vielä tehtävää ja monta päätöstä edessä.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti