maanantai 1. syyskuuta 2014

Keittiön valinta

Puustelli on meidän keittiö. Aloitimme keittiön valinnan jo syksyllä 2013. Keittö on kodin sielu ja siksi suunnittelimme keittiön toimivuuden ja perusratkaisut jo ennen kuin olimme edes talon kokonaisuutta suunnitelleet.

Lopullinen toimittajan valintaprosessi oli sitten kahden kauppa. Olimme aloittaneet suunnittelun Puustellin kanssa ja lopullinen kauppa kääntyi Puustellin eduksi, koska palvelu oli ystävällistä, asiantuntevaa ja ammattimaista.

Muiden toimittajien suhteen huomasimme, että hinnat olivat lähes samat. Ei merkittäviä eroja. Emme kuitenkaan hakeneet vaihtoehdoiksi Italialaisuia brandeja, joissa hinnat useimmiten tekevät selkeän korotuksen koilliseen.

Erittyisesti aikaa käytimme laatikostojen sisältöihin ja eri toimintojen yhteensopivuuteen. Tällä hetkellä ratkaisut tuntuvat oikein hyville, mutta käytäntö sitten lopulta osoittaa kuinka hyvin osasimme suunnitella.

Valinnoiksi tuli valkoiset vetimettömät kaapit, kivitaso, side by side kaappi, viinikaappi, erillinen induktioliesi, uuni ja mikroaaltouuni sekä tuuletin huippuimurilla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti